FOOD REVIEW | Nasi Arab Paling Sedap Di Batu Pahat

April 1, 2016

Restoran Istana Yameni

Baru-baru ni, Mimin sekeluarga sambut hari jadi adik Mimin, si Mamet tu. Nasib dia tak request yang bebukan. Dia request nak makan nasi Arab kat area Jalan Tanjung Laboh, Batu Pahat. Layankan juga, sebab kita semua pun belum pernah merasa makan kat sana. Restoran Istana Yameni, berkonsepkan Arabic semestinya dijamukan dengan makanan berkonsepkan Arabic.


Birthday boy tak sudah-sudah mamet ni, lepas makan nasi Arab, Ibu buat doa selamat "makan-makan" kat masji. Kat sekolah pulak, dia buat perancangan sendiri. Otak lain macam mamet ni kalau bab makan. Haha. sama macam kakak dia.


Ini antara menu yang ada dekat Restoran Yameni tu. Kita keluarga kecik je. Jadi, kita order makanan yang cukup-cukup muat kat dalam perut ni. Sedap tau ! Dah laa sedap harga pun berbaloi-baloi. Eh! kalau tak silap ada jus air kat Restoran Yameni tu superb. Tapi lupa pulak nak amik gambar dan nama dia apa. 


Jom laa singgah makan kat Restoran Yameni tu, Sedap dan harga berbaloi-baloi mampu milik. ehh! 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jalan Tanjung Labuh, Batu Pahat, Johor
07-434 0304
Masa: 12 tengah hari -12 malam

0 beleter:

Powered by Blogger.
Back to Top