Cara Mengatasi Masalah Ketiak Hitam Dengan Cek Lawa

October 9, 2016

Sebut pasal ketiak, ramai tak amik kisah pun pasal ketiak sebabnya ketiak ni senang nak disorokkan. Ada sesetengah orang mengalami masalah ketiak berbau, berpeluh, berbulu, hitam dan sebagainya. Tapi kenapa pula sampai nak abaikan kebersihan diri sendiri. Mungkin korang sendiri tak kisah dengan keaadaan korang macam tu, tapi fikir tak masalah orang keliling yang kena hadap bau ketiak korang. Nak nak mana yang balik naik public transport. Kesian member sebelah menadah je.. huhu

Macam aku pulak, ada masalah bila datang bulan. Masa tu hormon kucar kacir sikit. Semua serba tak kena. hahaha, time tulah ketiak nak berbaulah nak berpeluhlah. Tak selesa babe nak keluar rumah bila jumpa situasi macam ni. Segan teruk!

Cek Lawa Putih Gebu

Haaa, ni ada satu rahsia mimin nak share, Mimin atasi masalah ketiak tuu dengan Cek Lawa Putih Gebu ni tauu.. Ini la produk dia. Comel je kan, warna pink lagi. Tengok gambar pun dah fokus dekat ketiak..hehehe..



Mimin percaya, ramai ada terdengar pasal Cek Lawa ni kan. Cek Lawa ni makin mendapat perhatian orang ramai. Mimin sendiri boleh perasan ramai update dekat instagram, facebook dan lain-lain lepas pakai Cek Lawa ni.

Manfaat dan Kelebihan Cek Lawa


Kalau korang nak tahu, sebenarnya Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak ni bukan semata-semata produk untuk memutihkan ketiak sahaja. Banyak sebenarnya manfaat kalau korang guna Cek Lawa ni. Di samping dapat putih ketiak, ia juga dapat menghilangkan daki-daki hitam yang degil di kawasan yang sembunyi mahupun di luar. Contohnya macam kat celah-celah peha, buku lali, lutut, siku, belakang leher bagi siapa yang ada kerak-kerak tu pun boleh hilang tau dan semua tempat lagi yang mempunyai masalah daki-daki dan hitam..



Mimin pun cubalah satu. Mana laa tau boleh putih gebu macam orang lain jugak ke kan. hahaha. Macam mimin ada masalah hitam-hitam kat lelipat peha. Nasib baik tempatnya dapat disorokkan. Tapi, kalau sorok mana pun, time mandi pun asyik menyental jugak. Untuk kebersihan dan kecantikkan diri sendiri laa katanya.. Jadi, setiap hari, mimin sapukan krim Cek Lawa ni kat spot kawasan.. Dan alhamdulillah, ternyata memang berkesan. Sapu je setiap hari, sikit-sikit, kesan daki hitam pun dah hilang. Best giler lahh.. tak terkata! Kalau boleh tunjuk gambar, dah lama dah tunjuk kat sini. Tapi, mana boleh. Aurat..Aurat.. hihikk



Selain daripada dapat memutihkan ketiak, ia juga dapat bertindak sebagai 'deadorant' .. Sebab krim ni sangat wangi bau dia. Korang mesti suka bau krim ni. Tekstur dia pun sangat lembut dan tak rasa melekit langsung. Krim ni bewarna putih. Jangan risau, ianya takkan tinggalkan kesan kat baju korang pun kalau korang calitkan di ketiak sebagai deadorant. hihi. Tengok gambar tuu, putih suci gebu bersih je kan.. Tu la rupanya, warna putih, dengan tekstur yang lembut, tidak melekit dan terus meresap dengan cepat apabila disapu. Bestnya, bau dia pun wangi. 

Keistimewaan Cek Lawa

Cek Lawa Pemutih Ketiak mengandungi vitamin C dan ekstrak buah-buahan yang dapat melindungi kulit daripada kesan daki yang hitam. Krim ini juga mengandungi aloe vera, lemon dan timun serta green tea yang membantu melembutkan dan melembapkan kulit serta kulit kelihatan sihat.


Kandungan Bahan: Vitamin C, Estrak Buah-buahan, Aloe Vera, Lemon. Estrak Timun, Estrak Green Tea dan banyak lagi.

Kelebihan Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak

- 100% ekstrak herba semulajadi
- Kaya dengan vitamin c dan mineral
- Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
- Mencerna sel-sel kulit lama
- Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
- Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
- Dapat melembabkan kulit
- Bau yang wangi

Cara Penggunaan CekLawa

Nak pakai Cek Lawa mudah je, tak perlu pun nak bancuh apa dah, terus jee pakai. cara-caranya:

1. Digunakan selepas mandi, pagi dan malam
2. Pastikan ketiak dilap dengan kain bersih hingga kering
3. Sapu dan ratakan keseluruh bahagian ketiak
4. Biarkan krim tersebut tanpa perlu dibilas

Minggu 1 : Kulit lebih lembut, bersih dan mula cerah.
Minggu 2 : Kulit makin cerah, dan daki mula hilang.
Minggu 4 : Kulit cerah ketara.

*1 bekas boleh tahan 2 - 3 minggu bergantung pada cara kita pakai :)

Testimoni Pengguna Cek Lawa 

Haa, kat sini selain mimin, ada ramai juga pengguna Cek Lawa yang berpuas hati selepas memakainya. Jom tengok testimoni dari diorang pulak. Lepas ni boleh laa korang pulak alami sendiri pakai Cek Lawa ni. Pemutih Ketiak Semula Jadi tau ! *klik gambar kalau tulisan tak jelas*




Harga

RM 30 (Semenanjung Malaysia)
RM 35 (Sabah & Sarawak)
***Tidak termasuk postage***

========================================================================

Berminat menjadi agen boleh hubungi:
Sumaiyah AhmadHotline: +6019 - 691 7675
fb : cek lawa malaysia jom puteh | ig :cek_lawa_cek_putih


0 beleter:

Powered by Blogger.
Back to Top