DESIGN MUG SENDIRI DENGAN PRINTCIOUS.COM

January 12, 2018
Hai guys! Dah masuk minggu kedua kita dalam tahun 2018. Diam tak diam je kan, Ehh! lupa nak kabo ke korang. Hari tu, aku ada cerita pasal custome sendiri hadiah dengan Printcious.com kan.. Boleh tengok semula entri aku yang lepas di sini, Cara mudah aku untuk buat hadiah dengan printcious ni. Mudah jeee..

https://www.printcious.com/my


CUSTOM MUG SENDIRI

Haaaa, amacam.. Inilah hasil dari idea aku sendiri. kahkahkah.. Aku masa ni tengah kelam kabut nak kejarkan birthday someone. Sebab tu lah hasilnya macam ni.. Kalau nak ikutkan aku nak tepek cantik cantik muka someone tuu kat mug ni. Hahahahha. alang-alang tuu, aku buat jugaklah mug untuk aku kann. 



DIY PRINTCIOUS GIFT FROM YOUR HEART


Jangan pula kata printcious cuma ada mug je tau.. Nampak naw tak tengok apa ada kat printcious.com tuu.. Dengan printcious, korang boleh buat jigsaw picture, baju, magnet bantal ehh banyak lagi lahh.. Bawah ni kalau korang nak design baju sendiri


Yeayy, siap dah baju custom made sendiri. 5 step je nak buat baju ni tahu. Taksusah mana pun. Jangan lupa sign up dan subscribe newsletter dari Printcious tau.. Korang akan dapat banyak promocode sekiranya korang sign up dan subscribe.

9 beleter:

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

wow menarik ni. boleh la kita tampil dengan design tersendiri ^_^

Fatin Shahrizam said...

Selalu dengar pasal printcious.com. Bestnyaa kalau dapat design sendiri. Tambah tambah dekat cawan plakk tu ^^

Papa Amyzal said...

Wahh bestnya boleh design ikut kesukaan kita

Akif Imtiyaz said...

Menarik.. boleh laa design cecantik untuk bagi hadiah kat kawan ke adik beradik ke atau buat koleksi utk diri sendiri..

Cerita Huda said...

memang best tempah hadiah custom made di printcious. Huda pun dah tempah hadiah untuk anak2 tahun lepas. memang puas hati

Lisa Nurulain said...

comel kan.. hahha Lisa pon dah buat satu ritu

mas saari said...

Wahhh bestnya boleh DIY sendiri.

qaseh dalia said...

Comei sangat

yaya_flanella said...

Cute sangat

Powered by Blogger.
Back to Top