10 Butik Pengantin Terbaik di Batu Pahat

June 30, 2020
Majlis perkahwinan yang meriah dan mempesonakan adalah menjadi idaman semua bakal pengantin terutama dari segi dekorasi dan hiasan yang menarik dan memenuhi citarasa. Mencari Batu Pahat Top 10 perkhidmatan kedai perkahwinan yang boleh dipercayai dan hebat memerlukan banyak masa dengan membuat penyelidikan dan tinjauan. 

Saja aku nak kongsi pengalaman aku sepanjang pencarian Butik Pengantin Top 10 di Batu Pahat mana tahu dapat juga aku permudahkan korang cari dari segi masa dan kepuasan. Inilah senarai  Top 5 Butik Pengantin Di Batu Pahat yang mempunyai perkhidmatan terbaik di Batu Pahat.  Klik ini untuk 5 TOP PHOTOGRAPHER BATU PAHAT

Top 10 Butik Pengantin Di Batu Pahat

1. FIRMAH WEDDINGS



Alamat : 24, No. 2A, Jalan Kencana 1a/1, 83300 Sri Gading, Johor
Facebook | Instagram | Contact 012-725 2455
2. NURSHA BRIDAL


Alamat : 22, Jalan Sulaiman, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor
Facebook | Instagram | Contact 07-439 3936
3. ARMZ COLLECTION BUTIK ANDAMAN PENGANTIN


Alamat : Level 2 , Hotel Summit Parade, 83000 Batu Pahat 
Facebook | Instagram | Contact 012-757 9743
4. D'AS BRIDAL


Alamat : Pos 62, Jalan Parit Bengkok, Kampung Parit Bengkok, 86400, Johor
Facebook| Instagram | Contact 017-771 3140

5. DEDAUN BRIDAL


Alamat : No 13a, Jalan Flora Utama 7, Taman Flora Utama, 83000 Batu Pahat, Johor
Facebook | Instagram | Contact 013-767 9717

6. ZUMI BRIDAL


Alamat : No 18A, Jalan Susur Intan, Taman Intan, 86400 Parit Raja, Johor
Facebook | Instagram | Contact 012-746 4676

7. ADAH BRIDAL


Alamat : Level 2, Summit Signature Hotel, Jalan Bakau Condong, Batu Pahat, johor
Facebook | Instagram | Contact 0116 3535095

8. SAWAH PADI EVENT PLANNER
 

 Alamat : 7A, Jalan Persiaran Flora Utama, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor
Facebook | Instagram | Contact 017-741 7374 / +60108001017
 9. REZQY AMANI

Alamat : NO 4,JALAN EMAS 1, TAMAN EMAS 1, SRI MEDAN, 83400 Batu Pahat, Johor 
Facebook | Instagram | Contact 010-710 7028

10. IMPIAN ATTA  BRIDAL



Alamat : No. 200, Jalan Rotan Batu, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor 
Facebook | Instagram | Contact 017-797 6906



Sebenarnya banyak lagi bridal yang hebat hebat dekat Batu Pahat ni, aku setakat 10 ni je survey yang lain aku dah penat. Penat tengok pelamin cecantik sampai tak tahu nak pilih mana. So, untuk aku.. aku amik Armz Collection. Sebab Owner dia tu anak murid ibu aku dulu. So, ibu nak support dia. Jadi aku pun malas fikir. Aku on je lah.. Untuk korang yang baca sampai habis ni. Aku ucapkan tahniah in advance ye nak melangkah ke alam perkahwinan. hehehe. 

1 beleter:

Shida Radzuan said...

rambang mata tgk..cantik-cantik semua :)

Powered by Blogger.
Back to Top